top of page
Hand Massage

Refleksna masaža stopal  45 min - 45 €

Refleksna masaža stopal in dlani Alea        50 min - 55€ 

Refleksna masaža stopal

"Ko te bolijo stopala, te boli vse. Refleksoterapevt te bo poslušal s svojimi rokami in s svojim srcem."

Refleksna masaža je zelo priljubljena masaža:

  • je enostavna in zelo učinkovita,

  • po masaži se počutiš sproščeno in polno energije,

  • razstruplja telo, izboljša prekrvavitev telesa, zvišuje naravno odpornost,

  • izboljša koncentracijo in mentalne funkcije, povečuje čustveno ravnovesje,

  • v kombinaciji z energijsko terapijo (reiki) pa še dodatno vpliva na energetske blokade v telesu in vzpostavi energijsko ravnovesje

 

Lahko rečem, da refleksna masaža s svojim vplivom na fizično in energijsko telo v celoti izboljšuje kvaliteto življenja in tako spreminja naš odnos do sebe in do drugih.

NOVO - Refleksna masaža stopal in dlani Alea je začinjena z glasbenim in vodenim sproščanjem, s katerim med masažo lažje dosežeš popolno sprostitev uma in telesa. To ti omogoča, da se popolnoma prepustiš trenutku, občutiš vrhunsko dobro počutje, notranji mir in harmonijo.

Refleksna masaža stopal je terapevtska masaža, ki temelji na predpostavki, da imajo vsi organi in organski sistemi pripadajoča mesta, tako imenovane refleksne cone, ki odsevajo trenutno psihično, fizično in energetsko stanje človeka.
 
Na stopalu in na dlani se na točno določenih predelih odslikava celotno telo, ki jih je možno stimulirati. S tem lajšamo napetosti, izboljšujemo oskrbo s krvjo, omogočamo neovirano delovanje živčevja in ponovno vzpostavimo harmonijo med telesom in duhom.

Terapevt ti masira refleksne cone na stopalu in skuša harmonizirati motene energetske tokove. Obenem se sproži proces samozdravljenja.
Zdravo stopalo ne boli. Pomembno je vedeti, da motena refleksna cona boli, zdrava nikoli.

 

Refleksno masažo lahko izbereš tudi v kombinaciji z vodenim sproščanjem, ki je čudovita dopolnitev masaži. 

bottom of page