top of page

Expanse therapy

Večino svojega življenja sem mislila, da moram srečo iskati zunaj sebe, v dragih predmetih, norih doživetjih, v karieri, partnerju… Pri tem pa sem pozabljala, da je vse, kar zbuja občutek sreče, pravzaprav znotraj mene – da sem le jaz tista, ki jih lahko zbudim, začutim in negujem. Veliko se zadnje čase govori o prebujanju in negovanju svojega notranjega otroka. Odtisi življenja so me zaznamovali do te mere, da moj notranji otrok ni le spal, ampak je bil v komi. Spoznanje, da sem jaz tista, ki imam neomejene možnosti in potencial, da preoblikujem svoje življenje. "Sam si svoje sreče kovač." nekako postane smiseln rek, kajne?

 

Expanse therapy je poseben cocktail sreče, po katerem si drugačna, občutiš več veselja, imaš več energije in volje do življenja. Po kateri se začnejo dogajati pomembne spremembe – kar naenkrat si bolj samozavestna, tesnoba je veliko manjša, manjše so psihične in fizične bolečine. Vse je nekako lažje.

Expanse therapy Alea Nature

Kaj sploh je Expanse therapy?

Expanse therapy je en tak skupek kombinacij tretmajev, kjer se povezujejo energijske tehnike, masaža, EFT , akupresura, zvočna terapija, svetlobna terapija, zavestnega dihanja z dodatkom eteričnih in rastlinskih olj. Uf, koliko čarobnih tehnik na kupu, ki pa tekoče prehajajo ena v drugo, kar omogoča, da se izboljša tvoje notranje in zunanje počutje; tvoje energijsko stanje; tvoje vsesplošno počutje. S tem cocktailom sreče si odpreš možnosti in priložnosti za spremembe, sprostiš bolečine, sodbe, se odpreš življenju ter najdeš v sebi radost in lahkotnost.

 

In če se dotaknem še tistega dela masaže, ki je mene najbolj pritegnil - masaža trebuha. Masaža trebuha je del masaže, ki ga sama največkrat pogrešam, ko grem na masažo. Pri njej se posvetim notranjim organom, ki so temelj našega zdravja. Vemo, da 80% bolezni  izhaja prav iz našega trebuha. V trebuhu so naši drugi možgani in tu se začne graditi naš imunski sistem. Premasira se tkiva in notranje organe, da le ti lahko normalno delujejo; pospeši se pretok energije, limfe, krvi in živčevja v telesu ter pospeši razstrupljanje telesa; Sprošča čustvene in energetske napetosti, blokade in stres iz telesa.  Tu shranjena naša čustva in stres, naši odtisi življenja. Zato rada rečem, da ta del telesa predstavlja center moči. Kadar so v nas prisotna negativna čustva, napetosti in stres, se zakrčijo mišice v trebušnem predelu. In vse to je v trebušnem predelu. Sploh ne razumem, kako se ga lahko spušča pri masažah. Z masažo trebuha se v telesu se vzpostavi ravnovesje in vzpodbudi telo, da se začne postavljati nazaj.  

 

Zaradi vse zgoraj naštetega je to izredno močna terapija, s katero se prebijava v najbolj globoke in skrite kotičke tvojega bitja, kar ti omogoči, da si bolje razpoložena, spet najdeš svoj notranji nasmeh, si spet lahko vesela in svobodna, saj ti stres ne pride več do živega, depresija pa lahko spoka kovčke. Malo se masira glava, odpira se prsni koš, močno se premasira trebuh in to vse z namenom, da resnično preoblikuješ svoje življenje, svoje telo in um.

 • Masira se linija "GLAVA - SRCE - TREBUH", saj so naša čustva in bolezni, povezana s stresom in preobremenitvijo, shranjena na ravni možganov, srca in črevesja

 • Kombinacija eteričnih olj deluje na čustva, različne bolezni  in pospešijo slovo od vsega, kar se mora posloviti.

 • Zvočna terapija deluje na sproščanje napetosti, blokade in čustva s posebno glasbo, ki ustreza frekvencam vsakega posameznega področja.

Aktivira se hormone sreče:

 • dopamin hormon dobre volje

 • seratonin je hormon notranjega zadovoljstva, miru in občutka notranje sreče.

 • oksitocin je hormon ljubezni

 • endorphin hormon zadovoljstva…

370264927_6462508740521766_4688962846057100830_n.jpg

Kako veš?

Priporočljiva je zate, če imaš:

 • težave s spanjem

 • ti primanjkuje samozavesti

 • občutek zaspanosti, preobremenjenosti, izgubljenosti

 • pomanjkanje motivacije in tesnobo

 • težave s koncentracijo

 • pomaga pri odpuščanju in odpravljanju starih travm

 • notranje otroške travme, ki jih lahko spustimo

 • notranja stabilnost, spoštovanje in sprejemanje sebe

 • sprostitev starih travm, ki se niso premaknile in so morda nezavedne

 • sprostitev

 • sprememba fizičnih težav

 • fizično višja raven serotonina, dopamina, oksitocina, adrenalina in endorfinov v telesu

 

V tem delu si lahko prebereš, kakšna je bila moja izkušnja z Expanse therapy, nekoliko nižje pa še, kako so ta coctail sreče doživljale prve raziskovalke. 

 

Vem kako je, ko si vsega sita in poznam tudi občutek, ko se kljub vsemu trudu stvari kar niso nikamor premaknile. Ves čas sem zategovala "ročno", saj so pretekle travme vodile in usmerjale moje življenje ter me ovirale, da bi naredila korak naprej. Tisto, ko sem vsako travmo, negativno izkušnjo, vse odtise življenja ponosno nosila kot neke medalje za uspeh in se pod njihovo težo utapljala. Tiste, ki me poznate veste, da sem imela bitke z depresijo in tesnobo, da sem bila zaskrbljena za vsako malenkost in da sem stres jemala kot nekaj, kar pač mora bit. pri tem pa sem se zavedala, da zadeve niso tako črne in same sebe nisem razumela - posel je stekel, streho nad glavo imamo, lačni nismo, zdravi smo tudi... Ampak tistega občutka sreče kar ni bilo. Ja, bila sem hvaležna, bila sem zadovoljna, ampak srečna in vesela? Včasih sem imela občutek, da sem obtičala v občutkih tesnobe, anksioznosti in v večnem strahu, pod stresom in v boju za preživetje. Drugače sploh nisem več znala funkcionirati. Tega nisem mogla spustiti in danes vem, da brez dodatne pomoči tega niti nisem mogla storiti. Expanse mi je pomagal sprostiti skoraj vse, kar sem hranila v mojem trebušnem in prsnem predelu in počasi se zbujajo tudi občutki sreče. Končno!

 

Expanse therapy je res eno tako čutno potovanje, ki ti bo omogočilo odlično sprostitev, ki bo izboljšalo tvoje razpoloženje in »veliko dozo« notranjega nasmeha, terapija užitka in sprostitve! Čas je, da izbereš sebe!

Prve raziskovalke so povedale

A sem ti že povedala, kaj delam?

 

Mešam unikatne Coctaile. Ko se boš ulegla na na moj oltar (beri mizo), se te bom dotaknila, brala in poslušala tebe. Sledila bom mišicam, sledila bom energiji. Poslušala bom tvoje dihanje. Poslušala bom tvoje telo in masirala. Vsaka masaža bo drugačna, vedno pa bo zmiksana v čisto tvoj individualni napoj.... Bom brala? Poslušala? Ma nima veze - sledila bom tebi, tvojemu telesu, tvoji duši in napolnila tvoj kozarček s srečo. in to je to.

 

Dobra urica samo zate in domov boš prišla omamljena od sreče in prenovljena kot rožica.

Presentation20Flavor cover.webp
 • Tretma traja 60 min

 • Redna cena tretmaja je 100 €

 • Promocijska cena je 70 € in velja do 31.8.2024

bottom of page