top of page
Cocktail sreče v Alea Nature

Cocktail sreče

Predstavljaj si, da posebej zate ustvarim unikatno masažno mešanico – Cocktail sreče. V čarobnem kotličku se bo rodila edinstvena mešanica sreče, ki bo v čuten Cocktail združila posamezne sestavine, ki so na meniju masažnega kotlička Alea Nature. To ne bo zgolj masaža, temveč pravo popotovanje čarovnije, kjer bom z intuitivno natančnostjo izbrala sestavine in tako zate ustvarila izjemno masažno individualno izkušnjo.

Ko boš stopila v masažni kotliček, se bova ob skodelici čaja potopili v malce bolj intimen pogovor in na podlagi njega bom izbrala pravo kombinacijo masaž za tvoj Cocktail sreče, ki bo popolnoma prilagojen tvojim potrebam v danem trenutku.

Zapri oči in si predstavljaj, da v kotliček najprej vlijem nekaj kapljic japonskega liftinga, da nežni masažni gibi  dvigujejo energijo in sproščajo napetosti. V kotliček dodam masažo telesa, vsak gib in dotik nežno objame vsak del tvojega telesa in odpre vrata do tvojega notranjega miru.

 

Sledi refleksna masaža stopal, ki v mešanici v kotličku ustvari vibracijo usklajenosti in harmonije. Vse te občutke še dodatno začinim z izbranimi mešanicami olj Vibecodes, ki kot čarobna esenca objamejo vsak delček telesa in te povabi v popolno sprostitev.

Za piko na i pa v kotliček dodam še čarobno energijsko terapijo in skreiran je tvoj unikaten Cocktail.

Priporočam ti, da ga piješ počasi, doživljaš vsak požirek te čarobne mešanice sreče in uživaš v pustolovščini, ki te bo popeljala v oazo notranjega zadovoljstva.

A sem ti že povedala, kaj delam?

 

Mešam unikatne Coctaile. Ko se boš ulegla na na moj oltar (beri mizo), se te bom dotaknila, brala in poslušala tebe. Sledila bom mišicam, sledila bom energiji. Poslušala bom tvoje dihanje. Poslušala bom tvoje telo in masirala. Vsaka masaža bo drugačna, vedno pa bo zmiksana v čisto tvoj individualni napoj.... Bom brala? Poslušala? Ma nima veze - sledila bom tebi, tvojemu telesu, tvoji duši in napolnila tvoj kozarček s srečo. in to je to.

 

Dobra urica samo zate in domov boš prišla omamljena od sreče in prenovljena kot rožica.

Presentation20Flavor cover.webp

Cocktail Srečna traja 60 min - 70 €

Cocktail Čarobna traja 90 min - 90 €

na svoj 

Cocktail.

bottom of page