top of page

Opozorila pri masaži

OBVESTILO O ZDRAVSTVENIH TVEGANJIH IN OMEJITVAH

V skladu z 19. členom Pravilnika o minimalnih sanitarno zdravstvenih pogojih za opravljanje dejavnosti higienske nege in drugih podobnih dejavnosti (Ur. list RS št. 104/209), vas obveščamo, da:

STRANKA, KI IMA KAKRŠNOKOLI NALEZLJIVO OKUŽBO LASIŠČA, KOŽE, NOHTOV (ALI ZAJEDAVCE NA KOŽI ALI LASIŠČU) MORA O TEM OBVEZNO OBVESTITI ZAPOSLENEGA PRED OPRAVLJANJEM STORITVE! OSEBJE, KI KAŽE ZNAKE NALEZLJIVE BOLEZNI ALI OKUŽBE KOŽE S KLICAMI ALI ZAJEDAVCI, NE SME OPRAVLJATI DELA S STRANKAMI!

V KOLIKOR IMATE ZDRAVSTVENE TEŽAVE (povišan krvni tlak, motnje krvnega pretoka, obolenje kože ali drugo) OZIROMA STE NOSEČI, SE PRED STORITVIJO POSVETUJTE Z IZVAJALCEM STORITVE.

Obvestilo za stranke
FAQ: About

Pogosta vprašanja

Pomembno!!!

Nobena storitev ne vsiljuje nikakršnega prepričanja in ni povezana z vero, prav tako se ne postavlja medicinskih diagnoz.


Vse tehnike se uporabljajo kot dopolnitev uradnih načinov zdravljenja, nikoli pa niso nadomestilo za uradno medicinsko zdravljenje.

Kaj lahko pričakuješ ob prvem obisku?

Ko se bova srečali prvič, bova pred masažo najprej poklepetali. Zaupala mi boš svoje težave, tako zdravstvene kot tudi vse druge in šele nato, bova dorekli, katere masaže oz. terapije bodo največji doprinos tebi in tvojemu počutju.

Kaj lahko pričakuješ po masaži?

V prvi vrsti boljše počutje, več zagona in sproščenost. Seveda pa se lahko po masažo ali terapiji pojavijo tudi določene rekcije, ki naj te ne prestrašijo. V primeru dvomov, me pokličeš in mi poveš, kaj se dogaja.

FAQ: FAQ
bottom of page