top of page

Opozorila pri masaži

OBVESTILO O ZDRAVSTVENIH TVEGANJIH IN OMEJITVAH

V skladu z 19. členom Pravilnika o minimalnih sanitarno zdravstvenih pogojih za opravljanje dejavnosti higienske nege in drugih podobnih dejavnosti (Ur. list RS št. 104/209), vas obveščamo, da:

STRANKA, KI IMA KAKRŠNOKOLI NALEZLJIVO OKUŽBO LASIŠČA, KOŽE, NOHTOV (ALI ZAJEDAVCE NA KOŽI ALI LASIŠČU) MORA O TEM OBVEZNO OBVESTITI ZAPOSLENEGA PRED OPRAVLJANJEM STORITVE! OSEBJE, KI KAŽE ZNAKE NALEZLJIVE BOLEZNI ALI OKUŽBE KOŽE S KLICAMI ALI ZAJEDAVCI, NE SME OPRAVLJATI DELA S STRANKAMI!

V KOLIKOR IMATE ZDRAVSTVENE TEŽAVE (povišan krvni tlak, motnje krvnega pretoka, obolenje kože ali drugo) OZIROMA STE NOSEČI, SE PRED STORITVIJO POSVETUJTE Z IZVAJALCEM STORITVE.

Obvestilo za stranke

Pogosta vprašanja

Pomembno!!!

Nobena storitev ne vsiljuje nikakršnega prepričanja in ni povezana z vero, prav tako se ne postavlja medicinskih diagnoz.


Vse tehnike se uporabljajo kot dopolnitev uradnih načinov zdravljenja, nikoli pa niso nadomestilo za uradno medicinsko zdravljenje.

V Alea Nature spoštujem uradno medicino in obiskovalcev na noben način ne odvračam od uradnega medicinskega zdravljenja, temveč ga podpiram. Terapije in masaže pri meni nikoli niso nadomestilo obiska pri zdravniku. Izkušnje in znanje, ki sem ga pridobila, je uporabljeno in deljeno z namenom izboljšanja kvalitete življenja.


V primeru dvoma, ali je obisk salona Alea primeren za vas, vam svetujem, da se pred tem posvetujete s svojim zdravnikom ali terapevtom. Prav tako si pridržujem pravico, da vas kot stranko zavrnem, če bi po moji osebni presoji videla, da bi tako svetovanje ne bilo v vaše dobro.


S prijavo in udeležbo na svetovanje se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.

Kaj lahko pričakuješ ob prvem obisku?

Ko se bova srečali prvič, bova pred masažo najprej poklepetali. Zaupala mi boš svoje težave, tako zdravstvene kot tudi vse druge in šele nato, bova dorekli, katere masaže oz. terapije bodo največji doprinos tebi in tvojemu počutju.

Kaj lahko pričakuješ po masaži?

V prvi vrsti boljše počutje, več zagona in sproščenost. Seveda pa se lahko po masažo ali terapiji pojavijo tudi določene reakcije, ki naj te ne prestrašijo. V primeru dvomov, me pokličeš in mi poveš, kaj se dogaja.

Kaj pa plačila, naročanje, darilni boni itd?

  • Plačilo se lahko izvede z gotovino ali z nakazilom na TRR. Po vplačilu na poslovni TRR se dogovoriva za termin. Osebni obisk lahko plačaš tudi s kreditno kartico.

  • V primeru, da na storitev ne prideš in rezerviranega termina ne odpoveš vsaj 24 ur prej, bom ob naslednjem obisku zaračunala 50% rezervirane storitve.

  • Bon kupiš  osebno, naročiš preko kontaktnega obrazca, mi pišeš na info@aleanature.com ali pokličeš na 040 931 130.  Darilni bon lahko kupiš za vse storitve navedene v ponudbi  ali za znesek po izbiri.

​       S pretečenim darilnim bonom dobiš 50% popust za storitev, ki je napisana na bonu (po trenutnem ceniku)             oz. popust v višini 50%           vrednosti darilnega bona. Če te na termin, ki bi bil plačan z darilnim bonom ni ali termina ne odpoveš 24 ur prej, se darilni bon           šteje         za vnovčen. 

  • Paketi - kupljen paket je treba porabiti v roku 6 mesecev. ​

bottom of page