top of page
BFS-Facial-Reflexology-768x845.jpg

Masaža obraza SAMO ZATE

​Bi mi verjela, če ti povem, da ima prav vsaka, ki pride k meni na masažo, trd in zategnjen vrat? Ne nakladam. In če napišem, da se zaradi zategnjenega vratu pojavljajo glavoboli, migrene, bolečine ali mravljinčenje v rokah, bolečine v križu, rami …


V to skupino spadam tudi sama – imela sem tenzijske glavobole, ki so ga povzročili stres, tesnoba, nepravilna drža in pa migrene. In roko na srce, vsaka od nas, se z naštetimi vzroki srečuje dnevno. Stres in malo morje skrbi so na spisku vsak dan, pa naj bodo povezani s službo, družino, šolo, denarjem,… Potem so tu še opravila, pri katerih je nepravilna drža pogosta – delo za računalnikom, stoječe delo, likanje, kuhanje in še bi lahko naštevala. Tudi modrci terjajo svoj davek; morda ne pri vseh, sigurno pa pri vseh, ki smo primorane nositi nekoliko večje košarice 😊. Ja, vse vemo, da bi se morale pravilno držati, a ob vseh obveznostih se na to enostavno pozabi. 


​Da ne bom predolga. Pred tabo je nova masaža, sestavljena iz meni najboljših tehnik. 

Kaj lahko pričakuješ?

🌸 Intenzivna masaža vratu, po potrebi tudi ramenskega obroča. Ta prvi korak ima več plusov – sprosti se vrat, da se boš bolj pokonci držala, morda poslovila od glavobolov, pri sami masaži pa se izboljša prekrvavitev, zato je nadaljevanje masaže bolj intenzivno in učinkovito. Pripomočki- vsi, ki jih imam, odvisno od intenzitete.

🌸 Sledi nežen piling z masažo refleksnih con na obrazu. Ta del je prijeten, sproščujoč in vse vemo, da refleksna masaža vpliva na celo telo.

🌸 Nisem pozabila na ventuze, s katerimi se globinsko prekrvavi celoten obraz, sprosti mišice, sprednji del vratu in dekolte, deluje tudi na limfni sistem. Masaža tudi pripravi kožo na vnos vseh krem in mask, ki sledijo.

🌸Naslednji koraki vsebujejo masko, šipkovo olje, masažno kremo, vsako od njih pa se vmasira s pomočjo različnih tehnik - japonska masaža, energijska masaža s posebnim kamnom iz žada,…

🌸 In seveda kundalini reiki. 

Zaključek je izredno prijeten, leden in naj bo to presenečenje te masaže...

  • traja 60 minut.

  • Cena tretmaja - 50 €

Ne obljubljam čudežev, prepričana pa sem, da boš nad masažo navdušena.


Moje dame, ki so jo bile deležne, so bile res navdušene nad tem, da se toliko časa posveti masaži vratu. Največkrat omenjajo globoko sprostitev, k čemur pripomore tudi reiki terapija, ki se izvaja istočasno.


Lahko bi pisala v superlativih, a dvomim, da bi mi verjela. Zato je najbolje, da se odločiš in pokličeš.


Če ne probaš, ne veš 😊 

Masaža obraza Samo zate
bottom of page