top of page

Colon link hormonska teapija je namenjena:

Ženskam:

  • za normalizacijo hormonskih težav in za ohranjanje dobrega hormonskega sistema, da čim dlje optimalno deluje in ohranja telo v optimalnih pogojih,

  • za težave obdobju menstrualnega ciklusa,

  • pri navalih vročine,

  • pri izgubi las,

  • pri težavah s težo, s spanjem, pri čustvenih in razpoloženjskih težavah.

Moškim:

  • metoda zelo učinkovita pri vseh vrstah stresa in s tem povezane težave, kot so nespečnost, glavobol, utrujenost, težaves prostato in še veliko več ....

Starejšim:

  • metoda jim lahko pomaga pri presnovnih in nevroloških motnjah,

  • za preprečevanje sladkorne bolezni, pri Alzheimerjevi bolezni, demenci, in Parkinsonovi bolezni.

Otrokom:

  • metoda Colon Link je uporabna v primeru zaprtja, bolečih zobeh, prebavnih težavah in alergijah ter pri slabem imunskem sistemu.

Colonlink hormonska metoda_edited.jpg
ColonLOnk metoda.jpg

Zakaj je Colon Link metoda posebna?

Osnova za to metodo so stare metode iz Indije, Tibeta, Europe in sodobne nevro-anatomije. Lahko jo uporabljam kot samostojno tehniko ali kot nadgradnjo eni od osnovnih terapij (refleksna masaža stopal, masaža obraza, metamorfna masaža, biosinergija, energijska terapija,...).

Metoda temelji na 7 osnovnih korakih in 8 dodatnih metodah, pri čemer vsaka učinkuje na različne sisteme in strukture telesa. Terapija se oblikuje glede na potrebe posameznika v danem trenutku.

Colon link metoda

Colon Link je metoda, ki na hiter in učinkovit način poveča dobro počutje posameznika. Pomaga pri vsakodnevnih težavah, ki so povezane s hormoni in pri delovanju imunskega sistema.

Temelji na razumevanju, kako pomemben je hormonski sistem in sama kemija v telesu in kako nepravilno delovanje hormonskega sistema vpliva na celotno telo - tako fizično kot čustveno. Ravno zaradi tega, to metoda velikokrat uporabljam, ko se pojavijo mentalne težave, saj je metoda, ki jo je razvila Lone Sorensen odlično orodje, da se sprostijo nove in stare travme.

Je zelo nežna metoda in je popolnoma neboleča. Terapija je počasna in umirjena. Na točke endokrinega sistema in refleksne lege črevesja na obrazu izvajam nežne pritiske, ki spodbudijo naravno zdravilno moč organizma.


Metoda Colon Link je fantastičen način, da na hiter, učinkovit in naraven način prideš do močnih rezultatov. Uporabljam jo kot prva pomoč pri akutnih težavah (gripa, prehlad, slabost), v stresnih obdobjih in za zdravstvene težave, ki so posledica neravnovesij v telesu – hormonskih in mentalnih.    

bottom of page