top of page
Cheerful Woman

Cocktail Sijoča

Tukaj je - masaža, o kateri sem fantazirala že nekaj časa in jo verjetno že tisočkrat naredila, ne da bi sploh vedela. Cocktail, ki je kombinacija energijske terapije in vseh tehnik, ki jih poznam in znam in so povezane z obrazom, glavo, vratom, dekoltejem in lasiščem. Kaj naj rečem – miksanje različnih masažnih tehnik v mojem kotličku je pač zabavno zame in čarobno zate.

 

​Ko boš izbrala Cocktail Sijoča, boš očarana nad celostno izkušnjo, ki  bo osvežila tvoj obraz, sprostila tvoje telo  in bo hkrati popolno razvajanje za tvojo dušo.

 

Zakaj? Ker si zaslužiš Mir... Zadovoljstvo... Srečo...

Kako? S podporo telesu... Z dvigom energije... Z dvigom zavesti... Z dvigom počutja...

 

Lahko bi pisala v superlativih, a dvomim, da bi mi verjela, zato bom raje uporabila besede ene od mojh dam: "Dušo si mi pobožala."

 

Ja pa iiiiii 🥰

Zapri oči in mi dovoli, da te popeljem na magično popotovanje, ki se začne s prijetnim površinskim pilingom, kot bi nežno očistili platnico za tvojo osupljivo preobrazbo. 

 

Nadaljujem s pritiski na akupresurne točke, da spodbudim pretok energije in poživim telo ter refleksno masažo obraza, ki pomaga pri uravnoteženju notranjih organov ter hkrati odpravlja napetosti in stres. Skupaj ustvarjata popolno harmonijo v tvojem telesu. Z uporabo ventuz in guashe dosežem globinsko sprostitev mišic in izboljšam cirkulacijo, kot bi kožo nežno zavila v val topline in nežnosti.

Pocrkljam tudi dekolte, ki ga nežno vključim v izkušnjo - kot bi v cocktail dodala ščepec sladkorja za popolno uravnoteženost. Popotovanje zaključim z uporabo kristalnih kroglic, ki nudijo dodatno osvežitev in sijaj.

 

"Final touch" češnjica za popoln zaključek pa bo tvoj nasmeh, ko boš očarana odhajala z osveženim in sijočim videzom, polna energije in samo zavestna. Sijoča. 

A sem ti že povedala, kaj delam?

 

Mešam unikatne Coctaile. Ko se boš ulegla na na moj oltar (beri mizo), se te bom dotaknila, brala in poslušala tebe. Sledila bom mišicam, sledila bom energiji. Poslušala bom tvoje dihanje. Poslušala bom tvoje telo in masirala. Vsaka masaža bo drugačna, vedno pa bo zmiksana v čisto tvoj individualni napoj.... Bom brala? Poslušala? Ma nima veze - sledila bom tebi, tvojemu telesu, tvoji duši in napolnila tvoj cocktail kozarček . In to je to.

 

Dobra urica samo zate in domov boš prišla omamljena od sreče in prenovljena kot rožica.

Presentation20Flavor cover.webp
  • Cocktail Sijoča traja 60 min.

  • Cena je 60 €

na svoj

Cocktail.

bottom of page