top of page

Masaže obraza

Poleg cocktailov so na meniju tudi samostojne masaže, ki pa jih lahko vedno začiniš še s podaljški.

Japonski naravni lifting

Masaža japonskega naravnega liftinga obraza je izjemna tehnika, ki združuje nežne dotike, akupresuro in limfno drenažo za dosego svežega, pomlajenega videza.

 

S posebnimi gibanji dviga in glajenja kože ter aktivacijo energetskih točk na obrazu, ta masaža omogoča naravno dvigovanje in oblikovanje obraza brez invazivnih postopkov. Koža se počuti napeta, sijoča in pomlajena, pri čemer se sprošča napetost in obnavlja vitalnost.

Masira se izključno samo z rokami, pri tem pa se uporablja naravno šipkovo olje. Masaža obraza je sestavljena iz treh korakov:

  1. korak – najprej očistim kožo, temu sledi nanos šipkovega olja. Med masažo z zmernim pritiskom pritiskam na 24 nevroloških točk, zaradi česar se izboljša tvoje fizično in čustveno stanje.

  2. korak - sledi masaža refleksnih con obraza, s čimer se vpliva na delovanje vseh telesnih organov ter na vse kemijske, fizične in hormonske procese.

  3.  korak – sledi masaža obraznega tkiva in mišic, pri tem pa uporabljam različne masažne prijeme ter tako dosežem globoko in tekočo masažno tehniko, s katero sprostim, utrdim in privzdignem mišice, da se povrnejo na svoje prvotno mesto. Masaža je precej močna, a strankam izredno prijetna, saj največkrat med samo masažo kar zaspijo. Po končani masaži se nanese in vmasira še hranilno kremo, zaključi pa se z masažo s kristalnimi kroglicami.

  • Masaža traja 50 min

  • Cena je 50 €

BFS-Facial-Reflexology-768x845.jpg

Stimulacija živca Vagus

Ko si utrujena, utrujena od vsega; ko je v tvojem življenju konstantno prisoten stres in si ves čas napeta; ko veliko sediš, si ves čas v bitki s časom in premalo počivaš - takrat rabiš nekaj, kar bo na hitro vplivalo in izboljšalo tvoje počutje. Drži?

 

Masaža stimulacije živca vagus je nežna terapevtska tehnika, ki cilja na aktiviranje živca vagus, pomembnega dela živčnega sistema, ki je povezan z uravnavanjem različnih telesnih funkcij, vključno s stresnim odzivom, prebavo, srčnim utripom in vnetnim odzivom. S posebnimi tehnikami masaže, ki vključujejo nežen pritisk in vibracije na območjih vratu in obrazu, terapevt spodbuja aktivacijo tega živca, kar lahko prinese različne koristi, vključno z zmanjšanjem stresa, izboljšano prebavo, uravnavanjem srčnega utripa in splošnim občutkom sprostitve in dobrega počutja.

 Preberi več >>>

  • Masaža traja 55 min

  • Cena je 50 €

Reflexology+Vegas+nerve.jpg

Energijska masaža lasišča

Energijska masaža lasišča je kot nežen dotik zlate roke, ki prebudi tvoje lasišče in dušo. S posebnimi tehnikami, ki združujejo nežen pritisk, masažo akupresurnih točk in premike, ki spodbujajo pretok energije, ta masaža deluje globoko, osvobaja blokade in uravnoveša tvojo vitalno energijo.

 

V trenutku boš začutila, kako se napetost in skrbi razblinijo, medtem ko se vsak pritisk nežno dotakne tvojega lasišča in te osvobaja težkih misli in ustvarja občutek notranjega miru. Energija se sprosti in občutila boš val topline, ki te bo objela, pomirila um, poživila dušo in sprostila celo telo.

 

Po tej izkušnji boš začutila obnovljeno vitalnost, svežino in jasnost uma, medtem ko se bodo tvoji lasje zdeli bolj živahni in zdravi. Energijska masaža lasišča je popolna pot do celostnega dobrega počutja in harmonije v telesu, umu in duši.

  • Masaža traja 35 min

  • Cena je 40 €

Masaža glave in lasišča
Masažni kotliček Alea Nature

Mojca

​"V prostoru, kjer se dogajajo čarobne stvari in se vsak takoj umiri, nabere novih moči in kamor si srce, v varno zavetje, vedno znova zaželi!"

bottom of page