Reiki za živali

Energijska podpora za domače živali

 • Uporablja se kot podporna terapija pri zdravstvenih, emocionalnih in vedenjskih težavah ter pri poškodbah in boleznih, saj pospeši okrevanje živali.​
 • Reiki za živali se uporablja tudi pri zdravih živalih, saj se s tem ohranja njihovo zdravje, živali se sprostijo in s tem se poveča občutek mirnosti in zadovoljstva.
 • Za vzpodbujanje samo-regeneracije, za boljše počutje in za zdravje vaše živali. To lahko zmanjša stres in spodbuja sprostitev (včasih skoraj takoj) ter pomaga pri vseh težavah z zaupanjem in občutkom varnosti , ki so pogosto prisotne pri občutljivih, rešenih in travmatiziranih hišnih ljubljenčkih.
 • Pomirja prestrašene živali, saj pomaga zmanjšati stres in sprošča.
 • Spodbuja boljše celjenje, pomaga pri vseh vrstah bolezni, alergijah,  pred in po operativnih posegih, da se rane hitreje celijo, lajša čustvene težave in pri prehranskih ter prehranjevalnih težavah

Energijsko terapijo na daljavo lahko žival prejme kjerkoli in kadarkoli, terapija pa bo odstranila energetske blokade in ustvarili se bodo "optimalni" pogoji za izboljšanje stanja.

Ali veš?

"Onstran krzna, dlak in perja živali, je živo bitje, obdarjeno s čustvi, občutki in živo dušo.Tudi živali govorijo, le poslušati jih je treba."

Živali in reiki

 • Živali se na reiki odzivajo zelo intuitivno in jim zelo prija.
 • Reiki je nežen, neinvaziven in ne zahteva fizičnega kontakta.
 • Sam proces ne povzroča stresa, nelagodja ali bolečine, a kljub temu daje močne rezultate. 
Ko se tvoj ljubljenček še posebej vztrajno  crklja, gnete ali leži na določenem delu tvojega telesa (včasih morda sploh  ne veš, da te nekaj boli, dokler te na to ne opozori tvoj ljubljenček) - takrat  ti daje darilo - Reiki. Ker  tudi živali potrebujejo podporo, vrni svojemu ljubljenčku  nekaj te zdravilne energije  z reikijem za živali.
Vsi smo »energijska bitja«, tudi vaše živali. In velika prednost reikija za živali je, da jim lahko vrnemo nekaj te energije, kot zahvalo za vse podporo, brezpogojno ljubezen in veselje, ki so nam ga dale.  
Rezerviraj svoj termin
Od tebe potrebujem sliko živali in opis težave, kar mi pošlješ na [email protected], preko kontaktnega obrazca  ali na FB v zasebno sporočilo.

Za maksimalne rezultate bom energijsko podporo živali dovajala dva dni zapored. Po terapiji se lahko slišiva in se pogovoriva, kako je terapija potekala.

Na terapijo se prijavite z vplačilom prispevka na TRR, s kodo namena - Terapija za živali. 
Podatke za vplačilo najdete v zavihku Cenik
 1. POMEMBNO OPOZORILO!
  Reiki ni nadomestilo za veterinarsko oskrbo in zdravljenje. V kolikor vaša žival krvavi, je prejela udarec (avto, motor, kolo, težek predmet) ali je padla z višine; se ne more premikati, ne more iti na blato ali izločati urina, ni jedla 48 ur ali pila 24 ur, izloča ali bljuva kri, nenavadno diha, ima napihnjen trebuh, boleče okončine; joka, če se jo dotaknete ali dvignete - SE TAKOJ POSVETUJTE Z VETERINARJEM!!!!
Nastavitve piškotkov