Povedale so :) 

 1. 2
  Obisk pri tebi na masaži obraza mi je zeloooo dobro del. Glede na to, da imam zelo občutljivo kožo, sem že med samim tretmajem občutila, kako se mi koža na obrazu sprošča in kako je začela dihati. Prijetno se občuti res prav vsaka stvar na obrazu, pa naj bodo to tvoje roke, čopiči ali kamni. Koža je zares drugačna. bolj gladka in sijoča. To razliko očitno vidiš naslednji dan, saj mi ni bilo potrebno nanašati pudra, da sem prekrila fleke, ki jih imam na obrazu. Toplo priporočam, da si privoščijo ta tretma ženske in prav tako moški. Jaz se bom sigurno vrnila.
  Nadja, Kranj
 2. 2
  Čudovit dan. Od plavanja v družbi prijateljic, do ge.Tjaše, v njeno malo, a prečudovito oazico miru in sprostitve. Razvajanje, katerega si ženske definitivno zaslužimo, a si ga žal vse premalokrat privoščimo. Ko bi le ozavestile v sebi misel, da se sreča, ljubezen in zadovoljstvo, začnejo vedno pri nas. Bolj ko se razvajamo, lepše, bolj zadovoljne, bolj zdrave in bolj ljubljene smo. Terapevtska masaža ( Cosmo facial) obraza , terapija o kateri ne vem kaj dosti, a me je definitivno presenetila. Ga. Tjaša, ki v trenutku, ko spregovori s tabo, postane tvoja zaupnica, ti prisluhne, te vidi in sliši, ter nekako intuitivno ve, kaj potrebuješ in kako ti lahko pomaga. Iz oči so mi polzele drobne solze olajšanja, kot odziv na sproščeno napetost nakopičeno v meni in vse kar sem čutila je bil mir in ljubezen. Ena prekrasna ura je čisto prehitro minila. A ostali so prekrasni vtisi in odločitev, da to ni bilo zadnjič. Hvala ga. Tjaša za prekrasno doživetje in čudovito energijo :-).
  Mirjana, Ljubljana
 3. 3
  Zelo sem bila zadovoljna s terapijo na daljavo. Rekla sem si, kar bo bo, na daljavo tako najbrž ne deluje. Ampak je! Po parih dneh so bile zelo očitne spremembe pri moji živčni in strahopetni mucki. Čisto se je spremenila, postala bolj prijazna in bolj pogumna. Res uživamo v teh spremembah zato ti hvala za vse. Sigurno si bomo še privoščili kakšno tvojo terapijo in pomoč, do takrat pa želim vse najboljše in nova spletna stran izgleda super!
  Anja
 4. 6
  Nuska, posvojena galgica je moja duša dvojnica. zaradi nekaj veterinarskih napak, nepravilno postavljene diagnoze sem jo poleti 2015 skorja izgubila. Od takrat so se ob najmanjši bolezni, ki bi jo prej spregledala, na moji strani začeli pojavljati napadi panike, ki sem jih prenesla tudi na Nusko. Njeno stanje sem tako še poslabšala. Tjaša mi je z reikijem pomagala, da sem dojela, da obe potrebujeva svoj notranji mir, jo spustila od sebe. Od takrat sem jaz srečna lastnica, Nusi pa zdrav in zadovoljen star pes.
  Nina, Trebnje
 5. 5
  Lilit je španska hrtica, rešena iz grozljivih razmer. Ko je prišla v Slovenijo je delovala zelo nervozno, niti za trenutek se ni umirila, odklanjala je vso komunikacijo s človekom. Odločili smo se, da ji pomagamo z reikijem. Po nekaj terapijah se je Lilit umirila, več časa je spala in počasi, korak za korakom je prišla do nas, se pustila pobožati. Z reikijem je našla svoj notranji mir, ki je bil pred pogoj za njeno socializacijo.
  Nina, Trebnje
 6. 1
  Kraj, kjer napetost vsakdana mine, kjer najdeš mir, ljubezen in srečo. Kjer probleme lahko izraziš in najdeš pot razrešitve. Hvala Tjaša, da si in da iz mene izvlečes najboljšo mene.
  Mojca, Kranj
 7. 4
  Tjašina energija je neverjetna. Ima izjemen čut za sogovornika. Takojšne rezultate njene terapije vsakokrat občutim ob rezanju vezi. Ob stresu in izčrpnosti dela čudeže kombinacija (shiatsu) masažne mize in reiki terapije. Vsakokrat me preseneti moč toplote izpod njenih rok,, medtem ko mi hrbet sproščajo valji iz žada. Nisem ravno ljubiteljica raznih masažnih blazing in stolov, vendar ta masažna miza je resnično učinkovita. Tjaša hvala za vse tvoje terapije.
  Barbara, Radovljica
Vesela sem vsakega mnenja, še posebej pa me razveseli, če je mnenje pozitivno. kdo pa ni tega vesel?  Najbolj pa sem srečna, če v zapisu začutim zadovoljstvo in iskrenost.
Drage moje dame - Hvala za zaupanje!

Ti pa le pokukaj, katero masažo ali terapijo si boš privoščila.

Izberi razvajanje zase
Nastavitve piškotkov