top of page

Masaža obraza z ventuzami

  • Če želiš imeti vidno bolj napeto, gladko in sijočo kožo, tako kot jo imajo znane igralke, potem je TA masaža obraza prava zate.

  • Masaža z ventuzami  je odlična za zmanjševanje gub, za pomlajevanje kože, za odpravljanje podočnjakov in utrujenega videza ter zabuhlosti.

  • Daje takojšnje rezultate in ne rečejo zastonj, da je to "pomlajevanje obraza". Ne le, da so ventuze enako učinkovite kot mnoge naprave, so tudi popolnoma naravne in brez stranskih učinkov.

  • Prav tako je njihova velika prednost ta, da dajejo takojšen občutek dobrega počutja in sprostitve, po masaži pa se ni treba skrivati pred soncem.

masaža obraza z ventuzami.webp

Masaža z ventuzami traja le 30 minut, rezulatati pa so vidni takoj.
 
Dober in sproščujoč občutek na koži, ti pa se počutiš se naspano in spočito in tako tudi izgledaš.

Obraz obnavlja, razstruplja in pomlajuje. Koža je po terapiji takoj videti bolj sijoča in napeta, gube pa so manj vidne.
 
Limfna drenaža obraza v veliki meri zmanjšuje zabuhlost in otečenost. 

 

Limfna drenaža obraza v veliki meri zmanjšuje zabuhlost in otečenost. 
 
Odstranijo se zastale sluzi iz sinusov in sprožijo sinusno drenažo.

Pri vakuumski masaži gre za uporabo skodelic na koži, ki s sesalnim učinkom spodbujajo globoko prekrvavljenost, odstranjevanje toksinov in regeneracijo celic. Pri masaži se uporabljajo posebne ventuze, ki so namenjene za obraz, vrat in dekolte. Sama masaža poveča in pospeši krvni obtok, zato je absorbcija krem in olj večja.  

Če želiš imeti vidno bolj napeto, gladko in sijočo kožo,  kar takoj rezerviraj prost termin.

Tretma traja prbl. 35 minut.

Cena tretmaja je 40 €.

masažaz ventuzami
bottom of page