top of page

Masaže

Pri svojih masažah uporabljam reiki, ki je čudovita dopolnitev masaži.


Med energijsko masažo se bolj sprostiš, stik med mano in tabo je veliko bolj prijazen pa tudi učinkovit, saj se energija, ki steče skozi roke, občuti kot posebna toplota, ki je zelo prijetna in hkrati pomirjujoča.


Poleg tega na ta način dobim vpogled v katerem predelu je blokada. Blokada se nato sprošča z masažo in z reikijem istočasno, kar še poveča učinek.

Fajn masaža

Indijska masaža glave2.jpg

Je sprostitvena in antistresna masaža, sestavljena iz indijske masaže glave, Aromatouch tehnike z nanašanjem olj DoTerra in reiki terapije.

Indijska masaža glave in vratu

Indijska masaža glave 3.jpg

Gre za izredno učinkovito sprostilno tehniko, s katero hitro zmanjšam mišične napetosti, fizične in energijske blokade zgornjega dela telesa. Z gnetenjem in stiskanjem vplivam  na mišično napetost vratu, ram, hrbta, z nežno masažo pa tudi na lasišče in obraz. Sproščujoča masaža lasišča in določene akupresurne točke tudi na obrazu, vratu in lasišču pa bodo sprostile vaše misli, zato med masažo dosežeš globoko sprostitev in razbremenitev stresa v nekaj minutah, kar ti povrne energijo in voljo za vsakdanje obveznosti.

Refleksna masaža stopal

Reflexology

Refleksna masaža je zelo priljubljena, enostavna in učinkovita. 
Ko se odločiš v celoti izboljšati  kvaliteto življenja in s tem spremeniti odnos do sebe in do drugih.


Po masaži se boš počutila sproščeno in polno energije, poleg tega pa telesu omogočiš, da vzpostavi harmonijo.

Masaža hrbta in vratu

Back Massage

Intenzivna masaža, ki se osredotoča na boleče in "zategnjene" dele hrbta in vratu. 

Izbiraš lahko med sprostitveno in bolj intenzivno masažo, pri obeh pa uporabljam roke in različne masažne pripomočke (ventuze, guasha) ter magnezijevo olje. 

Ročna limfna drenaža

Massage

Nežna masaža, ki vzpodbudi limfni sistem, izboljša prekrvavitev in poveča odpornost. Primerna je tudi kot zelo sproščujoča, antistresna in nežna masaža.

Masaže z ventuzami

masaža z ventuzami

Ventuze so pripomoček, ki ,me navduši vsak dan sproti. Uporabljam jih pri masaži za sproščanje mišic in fascije, za lifting obraza, pospeševanje limfnega pretoka. Ventuze bodo vedno pri roki, ne glede na masažo, ki jo boš izbrala :).

Brazilska maderoterapija

Brazilska maderoterapija1.jpg

Maderoterapije verjetno ni treba posebej predstavljati, saj je v zadnjem letu ali dveh postala hit v masažnih in kozmetičnih salonih. Sedaj je na boljo novejša oblika maderoterapije, ki mi je veliko bolj blizu, saj deluje na principu vakuma. V bistvu so to lesene ventuze, ki pa s svojo obliko omogočajo hitrejše in močnejše obravnavanje limfe in problematičnih delov telesa.

Stimulacija živca Vagus

Živec vagus refleksoterapija Alea Nature

Ko si utrujena, utrujena od vsega; ko je v tvojem življenju konstantno prisoten stres in si ves čas napeta; ko veliko sediš, si ves čas v bitki s časom in premalo počivaš - takrat rabiš nekaj, kar bo na hitro vplivalo in izboljšalo tvoje počutje.

Masaže: Services
bottom of page