Namesto rožice
letos podari

38 €

Bližata se 8. marec in materinski dan, zato sem masažo obraza Samo zate obogatila s posebno masko, ki je sestavljena iz samih domačih in naravnih sestavin, v ospredju pa sta kakav in kava. Kako poteka sama masaža si lahko prebereš spodaj v opisu, dodala sem še masko, ki bo tvoj obraz prekrivala 15 minut. 

Zakaj kakav in kava? 
- oba vsebujeta veliko antioksidantov, zato sta odlična za preprečevanje staranja kože in detoksifikacijo,
- kava zmanjša napihnjenost,zatečenost okoli oči,  zoža pore, odstrani odvečne maščobe, kakav in ostale sestavine pa kožo navlažijo, 
- kakav izenači ten kože,
- izboljšata prekrvavitev,
- koža je po maski sveža in mehka. 

Ja, želim se naročiti ali kupiti darilni bon 

Masaža  obraza SAMO ZATE 35€

​Bi mi verjela, če ti povem, da ima prav vsaka, ki pride k meni na masažo, trd in zategnjen vrat? Ne nakladam. In če napišem, da se zaradi zategnjenega vratu pojavljajo glavoboli, migrene, bolečine ali mravljinčenje v rokah, bolečine v križu, rami …

V to skupino spadam tudi sama – imela sem tenzijske glavobole, ki so ga povzročili stres, tesnoba, nepravilna drža in pa migrene. In roko na srce, vsaka od nas, se z naštetimi vzroki srečuje dnevno. Stres in malo morje skrbi so na spisku vsak dan, pa naj bodo povezani s službo, družino, šolo, denarjem,… Potem so tu še opravila, pri katerih je nepravilna drža pogosta – delo za računalnikom, stoječe delo, likanje, kuhanje in še bi lahko naštevala. Tudi modrci terjajo svoj davek; morda ne pri vseh, sigurno pa pri vseh, ki smo primorane nositi nekoliko večje košarice 😊. Ja, vse vemo, da bi se morale pravilno držati, a ob vseh obveznostih se na to enostavno pozabi. 

​Da ne bom predolga. Pred tabo je nova masaža, sestavljena iz meni najboljših tehnik. 


Česa boš na masaži deležna? 
Intenzivna masaža vratu, po potrebi tudi ramenskega obroča. Ta prvi korak ima več plusov – sprosti se vrat, da se boš bolj pokonci držala, morda poslovila od glavobolov, pri sami masaži pa se izboljša prekrvavitev, zato je nadaljevanje masaže bolj intenzivno in učinkovito. Pripomočki- vsi, ki jih imam, odvisno od intenzitete.

Sledi nežen piling z masažo refleksnih con na obrazu. Ta del je prijeten, sproščujoč in vse vemo, da refleksna masaža vpliva na celo telo.

Nisem pozabila na ventuze, s katerimi se globinsko prekrvavi celoten obraz, sprosti mišice, sprednji del vratu in dekolte, deluje tudi na limfni sistem. Masaža tudi pripravi kožo na vnos vseh krem in mask, ki sledijo.

Naslednji koraki vsebujejo masko, šipkovo olje, masažno kremo, vsako od njih pa se vmasira s pomočjo različnih tehnik - japonska masaža, energijska masaža s posebnim kamnom iz žada,…

Zaključek je prijeten in vključuje valjček iz žada.

Po masaži dobiš domačo nalogovaje za vrat, če jih boš delala, pa je odvisno od tebe.
Rezerviraj svoj termin

  • Koža je po masaži mehka, nahranjena in sijoča

  • Obraz je takoj po intenzivni masaži nekoliko utrujen, zato se tisti pravi rezultat pokaže šele po prespani noči. Zmanjša se tudi kakšna guba, manjši je podbradek, zmanjšajo se podočnjaki.

  • Vrat je lahko razbolet, a po parih dneh tudi to mine. Že takoj po masaži pa je občutek boljši, boljša je gibljivost vratu. Če pričakuješ, da bo vrat po eni masaži tipi topi, te bom razočarala. Če bi to znala …

  • Po  masaži pij veliko vode. Telo jo potrebuje, da izloči vse, česar ne potrebuje. 


Ne obljubljam čudežev, prepričana pa sem, da boš nad masažo navdušena.

Moje dame, ki so jo bile deležne, so bile res navdušene nad tem, da se toliko časa posveti masaži vratu. Največkrat omenjajo globoko sprostitev, k čemur pripomore tudi reiki terapija, ki se izvaja istočasno.

Lahko bi pisala v superlativih, a dvomim, da bi mi verjela. Zato je najbolje, da se odločiš in pokličeš.

Če ne probaš, ne veš 😊 
Nastavitve piškotkov