top of page
Brazilska maderoterapija - Alea Nature Kranj

Brazilska in tajska maderoterapija

po metodah La Vida in Perfect Body

Novost - brazilska maderoterapija po metodi La Vida in po Perfectbody metodi -  do 6 x bolj učinkovita od navadne maderoterapije. Metodi se med seboj nekoliko razlikujeta, katero bom uporabila, pa je odvisno od stanja telesa. Brazilski maderotarepiji sem dodala še tajsko maderoterapijo, ki je odličen dodatek prvi. 
 

Maderoterapije verjetno ni treba posebej predstavljati, saj je v zadnjem letu ali dveh postala hit v masažnih in kozmetičnih salonih. Sama je nisem izvajala, ker sem ostala zvesta mojim ventuzam 😊. Do sedaj, ko se je pojavila nova oblika maderoterapije, ki mi je veliko bolj blizu, saj deluje na principu vakuma. V bistvu so to lesene ventuze, ki pa s svojo obliko omogočajo hitrejše in močnejše obravnavanje limfe in problematičnih delov telesa.
 

Pri brazilski maderoterapiji uporabljam 5 lesenih skodelic (vakumov), s katerimi omogočam res dobre in pa hitre rezultate.

Za optimalen učinek se priporoča minimalno 10 maderoterapij 2x na teden.

Prvi rezultati se opazijo že po 3−5-ih tretmajih, je pa to tudi odvisno od začetnega stanja.

Zakaj izbrati brazilsko maderoterapijo?

🌸 Bolj globinsko delovanje

​Brazilska maderoterapija deluje na principu visokega in nizkega podpritiska, zato gre za globinsko delovanje na nivojih, ki so s prsti ali valjčki težko dosegljivi.

🌸 Sprostitev limfnih in krvnih kapilar

S pomočjo vakuuma v skodelici pride do nizkega tlaka, ki posrka vase kožo in jo s tem privzdigne, obenem pa pride do raztezanja tkiva in do sprostitve limfnih in krvnih kapilar. Posledično se poveča količina krvi v globljih, večjih žilah, kar omogoči prekrvitev tistih predelov, ki so bili pred tem slabo prekrvavljeni ali je bila cirkulacija prekinjena.

🌸 Takojšen rezultat

S pomočjo brazilske maderoterapije izboljšamo mirkocirkulacijo in povečamo dotok hranil in kisika v telo. Limfne kapilarice postanejo bolj pretočne, s pomočjo vakuuma limfne kapilare posrkajo večje količine limfe, s čimer dosežemo učinkovito razstrupljanje telesa in takojšen rezultat – občutno izgubo centimetrov.

🌸 Manjši obseg

S pomočjo skodelic in vakuuma dosežemo, da se izloči maščoba iz celice in tako pride v medcelični prostor, nato jo s pomočjo posebne tehnike premaknemo v limfne vozle oz. bezgavke. Bezgavke imajo nalogo, da prečistijo limfno tekočino, v kateri je sedaj tudi maščoba. Ker se pospeši razstrupljanje, telo vso maščobo, odvečno vodo, toksine izloči preko urina ali s potenjem. 

brazilska maderoterapija
  • traja prbl. 30 minut.

  • Cena tretmaja - 35 €

Kaj lahko pričakuješ po tretmaju brazilske maderoterapije?

  • Koža je hitreje bolj gladka in napeta.

  • Videz celulita se hitro zmanjša.

  • Izredna prekrvavitev.

  • Vezivno tkivo – fascija postane vedno bolj prožna.

  • Izboljša se presnova, spodbuja nastajanja kolagena, elastina,

  • Pospeši se izločanje znoja in toksinov


Brazilska maderoterapija je izredno učinkovita, zna pa biti boleča, predvsem na mestih, kjer zastaja limfa oz. se nahaja veliko celulita. A na koncu je rezultat tisti, ki prepriča vsako posebej.

bottom of page