Ponudba za mesec maj :)
​​
Podari razvajanje sebi ali svoji mami, ženi, sestri, teti, prijateljici... 
Japonski lifting obraza - 22%
Namesto 35 € le 27 €
Ponudba velja v ponedeljek, 20.5.19 do polnoči, v primeru da:
- rezerviraš termin ali
- kupiš darilni bon. 

Za rezervacijo termina klikni na gumbek ali pojdi na zavihek Naročanje.

Darilni bon kupiš osebno, naročiš preko kontaktnega obrazca, mi pišeš na [email protected] ali pokličeš na 040 931 130. Po nakazilu, darilni bon pošljem na tvoj naslov (poštnina je brezplačna). 
Rezerviraj svoj termin
* Popusti akcij se ne seštevajo.
V mesecu maju pridi na masažo obraza. Vse masaže zajemajo masažo 24 nevroloških točk in refleksno masažo obraza. Izbiraš lahko med tremi tretmaji: 

- Japonski naravni lifting obraza - masira se izključno z rokami, uporablja se šipkovo olje, na koncu se nanese in vmasira še hranilno masko, saj le ta izredno pomiri in nahrani kožo. Zaključi pa se z masažo s kristalnimi kroglicami.
- Masaža obraza Samo zate - je masaža obraza in vratu, pri kateri se obraz premasira z rokami, ventuzami in masažnim kamnon, med samo masažo pa se naredi piling, maska, masira pa se z masažno hranilno kremo in šipkovim oljem. 
- Masaža Cosmo facial - masaža po Lone Sorensen, pri kateri je glina in maska z glino pomemben dodatek. Masaža je primerna za vse, ki imate bolj mastno kožo. 

NOVO - Aroma relax doživetje

Antistresni tretma, ki sprosti, poživi in harmonizira telo. 

Preberi več ->>>
Preostane ti le še to, da pokličeš in rezerviraš termin ali naročiš Darilni bon. ​ ​​
Ja, želim se naročiti ali kupiti darilni bon 
Bon kupiš osebno, naročiš preko  kontaktnega obrazca, mi pišeš na [email protected] ali pokličeš na 040 931 130. Po nakazilu, darilni bon pošljem na tvoj naslov (poštnina je brezplačna)
Nastavitve piškotkov