Access Bars® terapija

Access Bars® terapija je namenjena vsem ljudem - otrokom, starostnikom, nosečnicam, zdravim ljudem, bolnim ljudem,… Da skrajšam - vsem, ki si želijo dobrega počutja, spremembe, manj stresa, manj omejitev... Še posebej pa tebi, ki bereš :).
Access Bars® terapija ti pomaga, da končno lahko:
  • bolje spiš in se zjutraj zbudiš z veliko več energije,
  • odpraviš nekatere mentalne, čustvene, energetske in fizične blokade,
  • lažje opraviš izpite ali spelješ težje projekte,
  • da se res popolnoma sprostiš,
  • v življenje stopaš z večjo lahkotnostjo in z veseljem.

Občutek samozavedanja, zavedanja svojega telesa in vsega okrog tebe, občutek dejanske prisotnosti v lastnem življenju – vse to so občutki, ki jih ponovno zaznaš po terapiji.
​​Access Bars® terapija je sistem 32 točk na vaši glavi . Te točke so povezane z različnimi aspekti tvojega življenja. Vsebujejo vse misli, ideje, prepričanja, ki si jih shranil-a in delovanje na te točke je pomagalo ljudem po vsem svetu spremeniti mnoge aspekte, povezane z njihovimi telesi in življenjem, vključno s spanjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nervozami, stresom, depresijami in ostalimi psihosomatskimi problemi. Ko se jih dotaknem, se lahkotno in brez napora sprostijo vse omejitve, vse obsojanje, začneš osvobajati sebe, svoje telo in se odpiraš drugačnemu, lahkotnejšemu življenju.

​To je izredno negovalen in sproščujoč proces, ki odpravlja vse omejitve na vseh področjih življenja, ki si jih pripravljen-a spremeniti. Daj si možnost, da spremeniš vse, kar v tvojem življenju ne deluje več.

Ključ do boljšega, lahkotnejšega in bolj srečnega življenja je v tebi.

 
"Ko ste pripravljeni delati iz večje zavesti, začnete odpirati vrata vsemu zdravljenju."Gary Douglas ​​
Rezerviraj svoj termin
Nastavitve piškotkov